Tanker om et hjemmekontor

hjemmekontor_edited-3Jeg har brugt weekenden på at få ryddet op i det rum, vi bruger som vores ekstra stue/vinterstue. Jeg elsker rummet, da det er lyst og venligt med store vinduer og med udgang til vores terrasse. Desværre synes jeg ikke, at rummet bliver brugt optimalt, hvilket jeg er virkelig ked af, da det rummer så mange muligheder. Jeg har besluttet, at jeg vil bruge rummet til et hjemmekontor, hvor der skal være plads til hygge og kreativitet.

Under oprydningen er der selvfølgelig dukket tanker omkring rummets nye indretning. Jeg har derfor samlet nogle forslag i ovenstående collage, hvor jeg har givet mig selv plads til at drømme. Jeg er vildt spændt på resultatet, og glæder mig til at vise det frem ♥

1 Skrivebord, ”Jackie”, Luxoliving.dk kr. 1499,- 2 Krus til opbevaring, Royal Copenhaen kr. 150,-/pr. stk. 3 Opbevaringsbokse, HAY, 7 stk. kr. 299,- 4 Tidsskriftssamlere ”Kvissle”, IKEA, 2 stk. kr. 79,- 5 Skrivebordsstol, “About A Chair” HAY, kr. 2499,-. 6 Bordur ”Ora”, Kähler kr. 399,- Arkiveringsmappe, HAY, kr. 199,- Pude, HAY, kr. 549,- Plakat, “Danmark”, Kortkartellet, fra 599,- 10 Kaktus i “Flowerpot”, HAY, fra kr. 70,-

2 Comments on Tanker om et hjemmekontor

  • Sandra
   juli 13, 2015 at 2:57 pm (5 år ago)

   Hej Kathrine
   Jeg er også helt vilde med dem! Elsker de mange fine farver :-)
   Kærligst
   Sandra

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *