Stenalderbrød med bær

Stenalderbær
Stenalderbrødet er virkelig blevet en succes. Faktisk hele ”palæo” tankegangen hitter ligenu. Jeg synes det er spændende at læse og blive inspireret af forskellige kost- og livsstiler, men følger ikke nogen speciel. Jeg spiser som regel hvad jeg har lyst til, og mener min krop har brug for – men alt med måde. Jeg er ret vild vild med stenalderbrødet, og da jeg ved at jeg ikke er den eneste, har jeg derfor kastet mig ud i et stenalderbrød part 2 – nu med bær!

Jeg ved ikke om jeg foretrækker brødet med eller uden bær, men er altså blevet ret glad for denne udgave. Jeg elsker bær, og har altid et mindre udvalg af friske bær på køl her i sommermånederne. Jeg drømmer om at få min egen have, så jeg selv kunne dyrke lækre bær. To af mine egne favoritter er tilsat denne opskrift – nemlig blåbær og tranebær. Prøv evt. at tilsætte præcis dine yndlings bær  ♥

Stenalderbrød med blåbær og tranebær:
90 g. mandler
90 g. hasselnødder
90 g. hørfrø
90 g. sesamfrø
90 g. solsikkekerner
90 g. valnødder
90 g. pinjekerner
90 g. græskarkerner
30 g. tørrede tranebær
60 g. friske blåbær
1 dl. Olie
6 æg
Salt

Bland alle ingredienserne. For en rugbrødsform med bagepapir, kom dejen deri og bag brødet i 60 min. på 160 grader. Igen: virkelig let, og virkelig lækkert!

stenalderbrød2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *