Smoothie med blåbær, granatæble og honning

Smoothie3

Den seneste uge er jeg mødt på arbejde kl. 5 om morgenen. Jeg er derfor ret træt midt på eftermiddagen og trænger ofte til noget hurtigt energi. Idag lavede jeg en smoothie, som for det første smagte rigtig dejligt og derudover bare er opkvikkende og stiller den lille sult mellem frokost og aftensmaden :-)

Jeg er blevet spurgt om bloggen ikke skal have en printknap, så I hurtigt og nemt kan printe mine opskrifter – og selvfølgelig skal den det! Jeg vil snarest gå igang med projektet, da jeg synes at det er en super god idé. Fortsæt endelig med at komme med forslag og idéer til tiltag, opskrifter eller hvad I ellers brænder inde med. Jeg læser med glæde både de kommentarer og e-mails i sender mig.

Smoothie2
Smoothie med blåbær, granatæble og honning, 2 glas:
∙ 200 g. blåbær
∙ 1 dl. granatæbler
∙ Korn fra 1 vaniljestang
∙ 1 spsk. honning
∙ 2 dl. skyr
∙ 1 dl. minimælk

Blend blåbær, granatæblekerner og vaniljekornene med honning. Tilsæt skyr og minimælk og blend yderligere indtil sin smoothie opnår den ønskede konsistens. Serveres koldt og pynt evt. med granatæblekerner eller frisk mynte.

Velbekomme! 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *