Skyr med rabarberkompot

Jeg er inden for de seneste par år blevet ret glad for skyr. Min yoghurt og A38 bliver da også ofte udskiftet med skyren, hvis syrlige smag bare er perfekt i så mange sammenhænge både til morgenmad, men også til dip og dressinger. ♥

Så I de marcipanmuffins med rabarber jeg bagte i sidste uge? Jeg så mit snit til at få mest muligt ud af de røde stænger der var til overs, og da jeg havde en bøtte skyr til at stå i køleskabet, lavede jeg en lækker rabarberkompot til morgenbordet.

rabarberkompot_edited-1

Rabarberkompot, 2 glas:
180 g. rabarber, skåret i små stykker
60 g. sukker
Korn fra 1 vaniljestang

Ingredienserne blandes og hældes på et stykke bagepapir på en bradepande. Bag rabarberne ved 220 grader i cirka 20 minutter. Køl kompoten i køleskabet. Server i glas. Top med skyr og müsli. Opskriften på min nemme, hjemmelavet müsli finder du lige

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *