Overnight oat med banan, jordbær og chiafrø

overnightoat 4Jeg har sagt det før, og jeg siger det igen: Jeg elsker overnight oats! Jeg har ikke spist, men drukket min morgenmad de seneste 1, 2, 3.. Hold nu fast.. 24 dage!! Jeg har udelukkende erstattet samtlige morgenmåltider med Nutriletts jordbærshake og det har fungeret rigtig godt. MEN i går var det min fødselsdag, og jeg forkælede derfor mig selv med en af mine favorit morgenmåltider som oven i købet er sundt, nærende og mættende! Jeg taler selvfølgelig om overnight oats ♥

Overnight Oats, 1 portion:
1 dl. finvalsede havregryn
1 spsk. chiafrø
1 dl. mælk
1 dl. vand
½ tsk. kanel
1 knsp. salt
1 banan
5 små Jordbær
Mandler, kanel og jordbær til topping

Bland havregryn, chiafrø, kanel og salt i en skål og tilsæt banan og jordbær i skiver. Tilsæt mælk og vand og rør til det hele er blandet godt. Sæt blandingen i køleskabet, og lad den køle natten over i en lufttæt skål. Om morgenen tager du skålen ud, rører i blandingen, drysser med kanel, mandler og hakkede jordbær. Nyd dine oats kolde eller varm dem op i en lille gryde.

overnightoat3overnightoat2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *