OM PRIORSLYKKE

Priorslykke.dk er en livsstilblog krydret med alt hvad jeg holder af og finder inspirerende. Bloggen blev stiftet i juli 2014, men historien bag bloggen går faktisk længere tilbage.

Jeg hedder Sandra, og startede med at blogge i januar 2013 hos Bloggers delight. Jeg blev hurtigt grebet af dette bloggerunivers, og fik blod på tanden til at ville mere. Jeg flyttede derfor til Priorslykke.dk i juli 2014. Hvis du undrer dig over at Priorslykke.dk er etableret i juli 2014, men du kan finde indlæg som er ældre, har du nu forklaringen.

Biografi
Udover at blogge her på priorslykke.dk bor jeg sammen med min kæreste Rasmus i vores skønne hus i Horsens. Jeg er 24 år gammel og fuldtidsstuderende. Jeg kan godt lide at finde og blive inspireret af opskrifter, for derefter at gøre dem til mine egne. Dette er nok også derfor, at man ofte kan finde mig foran min macbook, hvor jeg er en flittig læser hos diverse madblogs. Jeg holder af smukke motiver, og bruger da også en del tid på at tage billeder, og nørkle lidt med billederedigering.

Hvis du også har en blog, må du meget gerne skrive den i kommentarfeltet nedenfor, så jeg kan tage et smut forbi dig. Jeg elsker nemlig at finde og følge nye blogs!

Copyright
Da alle billeder er taget, og alle indlæg er skrevet af mig, har jeg ophavsrettighederne. Hvis du ønsker at låne et eller flere af mine billeder, må du gerne det. Men inden du gør det, vil jeg bede dig sende mig en mail på sandra@priorslykke.dk – og husk at linke til priorslykke.dk :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *