Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/priorslykke.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/priorslykke.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
Om boligdrømme og spisestue | Priorslykke

Om boligdrømme og spisestue

boligdrømme

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg efter at have fået min elevplads går og kigger lidt efter en lejlighed. Jeg har været ude og se på et par stykker, men da jeg har en del krav både med hensyn til stand, pris og beliggenhed, er det ikke verdens letteste projekt. Men jeg er optimistisk, og tror på at jeg nok skal finde den helt rette – men ting tager jo tid. I mellemtiden går jeg og drømmer om, hvordan min nye lejlighed skal indrettes. ♥

1. Spisestol ”Chat”, ILVA kr. 649/pr. stk. 2. Krus i hvid riflet, Royal Copenhagen kr. 250/pr. stk. 3. Æblekasse i træ, ILVA kr. 99,- 4. Omaggio vase, Kähler kr. 299,- 5. Caravaggio Matt fra LightYears, kr. 1495/pr. stk. 6. Spisebord ”Trend”, ILVA kr. 7500,-

Jeg har så vist muligt forsøgt at finde noget som mit budget rækker til, men der skal selvfølgelig også være plads til at drømme. I første omgang må jeg dog nøjes med mit nuværende spisebord, som er i lyst eg. På sigt kunne jeg dog rigtig godt tænke mig det smukke bord fra ILVA eller noget i samme stil. Sig endelig til, hvis du er stødt på et bord ala dette et andet sted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *