Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/priorslykke.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/priorslykke.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
Mit favorit make-up produkt | Priorslykke

Mit favorit make-up produkt

kanebo

Et skønhedsrelateret emne hører sjældenhederne til her på bloggen, men man er vel en pige-pige! Jeg vil derfor idag introducere mit favorit make-up produkt som er Sensai Total Finish fra Kanebo. Jeg tror, at det er det ene produkt jeg aldrig vil skifte ud – det er et sandt vidunder! Total Finish er en foundation i en pudderform, som giver et naturligt og langvarigt resultat. Total Finish kan kun købes som refill. Du kan dog, hvis du ligesom jeg, bliver tilhænger af produktet tilkøbe et etui.

Kanebo forhandles desværre ikke hos særligt mange forhandlere i Danmark. Hvis du er heldig, kan du finde serien i udvalgte Matas forretninger. Derudover forhandles Kanebo hos Sephora. Hvis du kender din farve, kan du dog købe produkterne lige her ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *