Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/priorslykke.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/priorslykke.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
Min taske fra Erbs & Bjerke | Priorslykke

Min taske fra Erbs & Bjerke

Jeg er forelsket! I min nye, smukke og praktiske taske fra Erbs & Bjerke. Jeg fandt tasken på en strøgtur og vidste straks, hvad mine fødselsdagspenge skulle bruges på! Fra i dag vil man altid kunne finde mig i selskab med min nye, smukke taske. Jeg er generelt vild med Erbs & Bjerkes design, som udover at være enkelt og stilfuldt også er dansk. Tjek deres hjemmeside ud her eller Instagram @erbsogbjerke

 

erbsogbjerke_edited-1

Tasken hedder Tokyo bag og koster 599,-

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *