Loppefund og lune dage

loppefundWeekenden har været spækket med sol, og hvor har jeg dog nydt det! Fredag drog jeg hjem for at nyde solen på min mors terrasse, og der har jeg været at finde lige siden. Idag blev jeg tippet om at der blev afholdt ”bagagerumsmarked” i byen, som jeg selvfølgelig måtte besøge.

Jeg havde været 2 minutter på pladsen, da jeg spottede den smukke Kähler vase som jeg har ønsket mig så længe, men ikke har ville forære mig selv. Fik min skønne vase for blot 50 kr. Nogle gange har man vel lov til at være heldig? Nu er den – som I kan se – fyldt med smukke lille syrener fra min mors have ♥

Sommeren er spækket med loppemarkeder rundt omkring i det ganske land. Personligt synes jeg det er super hyggeligt og man kan virkelig gøre nogle kup og finde nogle helt unikke ting. Du kan finde hvilke markeder der ligger tættest på dig på markedskalenderen.dk – måske er du ligeså heldig som jeg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *