Kaffeisterninger

kaffeisterninger_edited-1
Vi bør ikke klage over så god en sommer vi har haft i år, men hold nu op den har været varm! Jeg har indtaget kolde væsker i store mængder, og min kaffe er blevet udskiftet med kølige glas iskaffe, som er blevet nydt i både morgen- og aftensol på terrassen. Jeg elsker den danske sommer – det er så hyggeligt med de lyse morgener og lange aftener! Jeg har dog ikke noget imod at hedebølgen aftager en smule til fordel for traditionel dansk sommervejr – bare lige et par dage til jeg er nedkølet.

I denne varme er jeg blevet ret glad for kaffeisterninger som jeg tilsætter min iskaffe. Normalvis bruger jeg almindelige isterninger til at nedkøle min iskaffe, men for at bibeholde den lækre kaffesmag fremfor at fortynde den, har jeg med stor succes anvendt kaffeisterninger.

Kaffeisterningerne er super nemme at lave, og er altså virkelig rare at have i fryserent her i sommerhalvåret. Jeg har lavet mine af en overskydende rest stempelkaffe, men du kan lave dem af en hvilken som helst kaffe – så vælg din favorit og hæld den på en isterningpose eller bakke. Prøv også kaffeisterningerne i Baileys – dét er lækkert!

kaffeis2_edited-1kaffeis_edited-1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *