Jeg’ I Live

Priorslykke har ligget øde alt for længe nu. Tiden, overskuddet og lysten har desværre sat en  stopper for mine skriverier, hvilket er årsagen til stilheden.

Men Priorslykke er altså i live… ♥

Jeg har af flere omgange overvejet at slette Priorslykke, men en tilbagevendende påmindelse om min kærlighed til dette lille univers har gjort, at jeg årligt har fornyet domænet og webhotellet. Jeg har af flere omgange manglet en opskrift, som jeg har vidst, fandtes på Priorslykke og har derfor også løbende besøgt stedet. De gange jeg er vendt tilbage til min gamle “legeplads”, er jeg blevet ramt af et afsavn til stedet her, hvilket også er grobund for dette indlæg.

Priorslykke er for mig en scrapbog, et opslagsværk, et personligt univers og på mange måder et hjertebarn. Det er et sted, hvor jeg føler mig hjemme.
Da jeg startede med at blogge på en anden platform i 2013, var det mest af nysgerrighed, men blogverdenen opslugte mig fuldstændigt, og jeg blev så optaget af skriverier, html-koder og billederedigering, at jeg valgte at opkøbe domænet her.

I 2014 stiftede jeg Priorslykke. Jeg var på daværende tidspunkt i starten af 20’erne og var lige flyttet ind hos min kæreste. Mit liv havde på mange måder ændret sig ret drastisk i og med, jeg gik fra at være single, under uddannelse og bosiddende i en toværelses lejlighed i indre by, til at være bonusmor i fast parforhold med fuldtidsjob og rækkehus. Men jeg var lykkelig, inspireret og motiveret. På en gåtur i mit nye kvarter, fandt jeg en sten hvorpå der stod “Priorsløkke”, hvilket sjovt nok blev startskudet til bloggen. Efterhånden afspejlede Priorslykke mere og mere min hverdag som “ung husmor” og selvom bloggen fulgte udviklingen i mit eget liv, har Priorslykke hele tiden været forholdsvis upersonlig. Jeg har ikke på noget tidspunkt haft et ønske om, at blogge om “mit liv”, men derimod om de små og store ting og øjeblikke, som jeg finder dejlige og bemærkelsesværdige her i livet. Sådan vil jeg gerne have, at det skal blive ved med at være. Jeg er stadig i fast parforhold, rækkehuset er skiftet ud med et parcelhus og fuldtidsjobbet udskiftet med universitetsstudie – mit liv har endnu engang taget en helt ny drejning.

Jeg er glade for de af jer der har holdt ved og jeg HÅBER, at I vil give Priorslykke endnu en chance. ♥

lakridsmandler4Opskrift på saltmandler med lakrids, klik her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *