Hjemmelavet müsli

musli1

Når jeg laver min egen müsli følger jeg egentlig aldrig nogen opskrift. Dette mest fordi jeg bruger hvad jeg nu lige har til at stå i køkkenskabene, og hvad jeg synes kunne være lækkert til yoghurt, skyr, A38, koldskål eller hvad müslien nu lige skal bruges til.

Jeg synes faktisk at man kan købe nogle ret gode færdiglavede müsliblandinger, men ærlig talt – så er det bare meget mere lækkert at have lavet det selv. Det er hurtigt og nemt, og smager skønt! Jeg tror jeg skal til at blive lidt bedre til at få lavet det selv, så jeg altid kan have en krukke hjemmelavet müsli til at stå i køkkenskuffen ♥

Kristi Himmelfartsdagen i går gjorde, at jeg havde lidt ekstra god tid til morgenmaden. Jeg lavede derfor en portion müsli, som vi fik som topping til vores skyr til morgenmaden, og senere på vores koldskål til frokosten. Jeg lavede en blanding af gryn, kerner og frø og smurte det ind i olie og sirup inden jeg ristede det i ovnen.

musli2

Opskrift på en lille krukke hjemmelavet müsli:
80 g. havregryn
100 g. mandler (evt. hakket)
30 g. græskarkerner
15 g. sesamfrø
3 spsk. rapsolie
2 spsk. sirup (jeg brugte ahorn)

Alle ingredienser blandes og ristes i ovnen i 20 minutter ved 220 grader i varmluft.

Måske skal der også müsli på jeres morgenbord i weekenden? Uanset hvad, må I nyde weekenden som for mit vedkommende står på dansk/amerikansk fest for min amerikanske familie som I disse dage er hjemme på besøg ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *