Fødselsdagskage og farverige invitationer

Fødselsdagskage_edited-1

Jeg ved godt, at jeg havde fødselsdag i august måned, og at jeg allerede har postet opskriften på min fødselsdagskage. MEN den kage var så god – så jeg blev nødt til at bage den igen, da jeg holdte fødselsdagsbrunch. Denne version er blot lavet i springform og pyntet med bær.

Vi havde en skøn dag, og jeg blev virkelig fejret med manér af alle de mennesker jeg holder af. Som altid havde jeg overvurderet hvor meget mine gæster spiser, så køleskabet er fyldt med laks, pålæg og lækre oste. Jeg behøver vist ikke tænke på hvad jeg skal spise den næste uges tid.

Flagene er hjemmelavet med tandstikker og tape købt i Bilka.

Invitationer_edited-1

Som regel sender jeg invitationer på enten SMS eller Facebook, i år tænkte jeg, at jeg ville være lidt oldfashion og sende en invitation pr. post. Jeg fik lavet disse skønne invitationer hos Etsy.com, som er en meget personlig netbutik som bl.a. tilbyder de fineste invitationer.

God weekend

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *