Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/priorslykke.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/priorslykke.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
Boligdrømme #2 – Entré | Priorslykke

Boligdrømme #2 – Entré

boligdrømmeI min nye lejlighed har jeg en aflang entré som er centrum for mit hjem. Entréen er der jeg byder mine gæster velkommen og hvorfra der er adgang til lejlighedens øvrige rum. Derfor er mit næste projekt at få skabt en entré med kærlighed, hygge og personlighed hvilket faktisk er en større udfordring end først antaget, da jeg jo gerne både vil have en smuk men også praktisk entré.

Jeg er vild med det lyse og jeg er inspireret af nedenstående interiør. Jeg tvivler på at jeg får plads til det hele, men der skal være plads til at drømme. ♥

1 Lamper, Lightyears ”Mingus Pendel White”, Luxoliving.dk kr. 1695/2995,- 2 Knager ”Dear Deer”, Luxoliving.dk kr. 95,-/pr. stk. 3 Bænk ”Mono”, ILVA kr. 1499,- 4 Stigereol ”Bamboo Bambus”, Ide Møbler kr. 249,- 5 Plakater, Luxoliving.dk, kr. 500,-/pr. stk. 6 Kommode ”Hemnes”, IKEA kr. 1199,-

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *