Bagte æbler med marcipanfyld

Bagtæble2015

Jeg vågnede i morges da en solstråle ramte mit ansigt, og det har hele dagen været et super smukt vejr. Jeg kan lige nøjagtig finde læ i en krog på terrassen, hvor det med min tykkeste trøje, faktisk er ret lunt. Desværre kom der en mørk sky, ligesom jeg havde serveret bagte æbler med marcipan- og kanel. Så disse måtte nydes indendørs. ♥

Ingredienser til 2 fyldte æbler:
∙ 2 æbler
∙ 1 tsk. smør
∙ 15 g. marcipan
∙ 2 tsk. rørsukker
∙ ½ tsk. kanel
∙ 1 lille håndfuld hakkede mandler

Bland smør, marcipan, rørsukker, kanel og hakkede mandler i en lille skål og smuldr blandingen. Skær toppen af æblene, så der dannes et låg. Fjern kernehuset – evt. med en kartoffelskræller. Fyld blandingen ned i æblerne og bag dem ved 175°C i ca. 20 min.

Bagtæble22015

Jeg håber I får en fantastisk weekend ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *